Neopets

Inspireret af deedee.dk har jeg valgt at lave en lille side om Neopets her inde...
Der vil komme lidt links ind til de gratis ting på sitet, spil jeg synes er sjove, og lidt avatars.


Vil du også have en Neopets konto? Så klik på banneret nedenfor:Tilbage til forsiden


Spil:
- Her er den en liste over de spil jeg har på min favorit liste, samt en lille beskrivelse.

 • Destruct-O-Mach II
  • I dette spil gælder det om at få alle brikkerne væk. Det gøres ved at min. 2 brikker i samme farve røre ved hinanden. Man dobbeltklikker så på dem, og herved forsvinder de. Jo flere brikker man har liggende i samme farve, ved siden af hinanden, jo flere point får man når man fjerner dem. Hvis man får fjernet alle brikker på en bane, får man 250 point i bonus. Hvis der er 1 brik tilbage får man 200, 2 giver 150 osv. Man kan skrive "destroyboulders" en gang i spillet. Dette vil enten fjerne alle brikker af en tilfældig farve på en bane, eller hvis man skriver det når man har ryddet alle brikkerne på en bane, så får man 250 point i bonus.
   Her bruges musen.

 • Eye of the Storm
  • Her skal du finde skibet The Cyodrake's Gaze under nogle felter. Skibets besætningsmedlemmer vil hjælpe dig med at finde vej til skibet. ved at pege dig i den rigtige retning. Der er to spiltyper. 1 hvor du har 20 sek pr. bane, med ialt 20 baner, og 1 hvor du har 200 sek. og så skal gennemføre så mange baner du kan på de 200 sek.
   Her bruges musen.

 • Faerie Bubbles
  • Det her spil er meget simpelt. Du skal simpelthen få bobler til at forsvinde. 3 ens får dem til at for svinde, 4 ens og der over får boblerne til at udføre deres særlige "magi". Her skal man passe lidt på, luft, jord og mørke har nogle lidt uheldige egenskaber. Det er også med ikke at lave alt for mange fejl, for loftet rykker tættere og tættere på bunden.
   Her bruges piltaster og space.

 • Freaky Factory.
  • Det er igen et simpelt spil. Se ude i højre side hvad for et farve dyr du skal lave, og få så plumpet de rigtige ballonner med farve ned i de rigtige beholdere. Men pas på, hvis du rammer for meget ved siden af, eller hvis du rammer en forkert farve ned i et forkert kar, så bliver der svinet, og så skal du bruge en sæbe for at rydde op. Det er desuden ikke alle ballonerne der er venlige. De hvide ballonner kan du smide i lige det kar du ønsker, så bliver den fyldt med den rigtige farve. Pas på ikke at fylde for meget farve i et kar, for så kommer du også til at svine. Der er også en Grundo Tyv du skal passe på, for han stjæler de tøjdyr du får lavet, og det er jo ikke så godt når der er tid på. Resten af de specielle ting der inde må du selv finde ud af.
   Her bruges mus.

 • Ice Cream Machine
  • Spillet lyder godt nok simpelt, men man bliver faktisk overrasket. Ryk Chiaen Adee rundt, så hun ikke bliver ramt af is-kuglerne. Prøv at samle de kugler op der er ikoner på (f.eks. et fiskehoved), for at få bonus. Bliver du ramt af en is-kugle, ryger der et liv.
   Her bruges mus.

 • Igloo Garage Sale - The Game
  • Grib de ting der bliver kastet ned til dig. Griber du alle ting på en bane, får du en bonus. Har du f.eks. grebet ting for 20 point får du en bonus på 20 point. Hvis du taber 5 ting så de går i stykker, taber du. Pas på bomberne, hvis du griber dem bliver du rundtosset, og hvis du går hen til en på jorden og den så eksplodere, bliver du også rundtosset. Hold dig fra klaveret! Det får dig til at dø (man kan ikke holde til at få et klaver i hovedet). Og pas på jorden, den er glat,
   Her bruges piltaster.


Tilbage til forsiden


To do list/Gratis ting:

- Neopia Central:

Er du helt ny, og har du ikke rigtig nogle penge? Så besøg The Soup Kitchen Her kan du få al den gratis mad du vil have, så dit pet kan blive mæt. Men husk, du må ikke have mere end max 3000 NP i banken og din Shop Till tilsammen. Hvis du har mere, så får du ikke noget mad.
Gratis ting er altid godt, og her er The Money Tree det perfekte sted at besøge. Men husk, det er med at være hurtig, de gode ting er der også mange andre der vil have.
Har du penge i Banken? Så husk at hæve dine renter hver dag. Du skal selv sørge for at få dine renter ud, det er ikke noget banken gør for dig.


- Mystery Island:

Du kan besøge Tombolaen en gang dagligt, og måske er du heldig, og vinder fede præmier.
Besøg The Deserted Tomb og se om du kan finde skatten. Lyt til The Mystery Island Mystic. I starten kan det måske virke lidt meningsløst, men hvis du er heldig, kan du få et avatar ud af ham...


- Lost Desert:

Hvis du kigger forbi Coltzan's Shrine en gang daglig, kan du opnå en hel masse ting. Du kan stige i level, du kan få ting der er mange NP værd, du kan få ting der er knap så mange NP værd, eller du kan være uheldig, og slet ikke få noget ud af det. Når du nu alligevel er der, så besøg da også lige The Neopets Fruit Machine. Jeg har hørt at det skulle være muligt at få paint brushes fra den, men har endnu ikke selv oplevet det. Det mest normale er at få en frugt og lidt NP.


- Meridell:

Har du et pet der er sjovt? Afprøv dine humoristiske evner over for King Skarl og se om du kan få ham til at grine. Måske får du noget ud af det. Besøg Meri Acres der ligger nede bagerst i Meridell. Her kan du besøge The Meridell Rubbish Dump der minder lidt om The Money Tree, her er det bare ikke de andre spillere der lægger ting ud, og gæt hvor meget Græskaret vejer, og vind. Har du et petpet? Så må du endelig huske at besøge


- Steder med 1 gratis ting:

Besøg The Healing Springs i Faerieland, og få dit Neopet helbredt, eller få en gratis potion af The Water Faerie.
I Brightvale har du mulighed for at se hvor kvik dit pet er. Besøg King Hagan og fortæl ham noget klogt. Hvem ved, måske får du en præmie hvis du kan finde på noget rigtig smart. Besøg The Ruins Of Maraqua og lad dit pet få lov at Fiske lidt. Du kan prøve at fiske flere gange dagligt, men det er ikke altid sikkert at du vil fange noget, hvis du ikke venter 12-24 timer mellem at hive din line i land. Når du kommer lidt op i Fishing skills er der god mulighed for at fange nogle rigtig fede genstande. Modsat de fleste andre steder, så kan alle dine pets få lov at fiske her, der er ikke noget med at du kun kan lade et af dine pets fiske om dagen. I Tyrannia kan du besøge The Giant Omelette og tage et stykke omelet. Men kun 1 gang om dagen. Der er meget snak omkring Jelly World. Hvis du tror på det, så besøg det her sted og se hvad du kan få der er gratis. Tror du ikke på Jelly World, så lad vær med at besøge linket, for så virker det nok ikke...
Det sidste sted du bør besøge, er The Snowager, men tag dig i agt. Den sover kun 3 timer i døgnet. 2-3 pm (23.00-24.00 dansk tid), 10- 11pm og 6-7 am(15.00-16.00 dansk tid).


Alle spil og steder man kan besøge er ©Neopets

Tilbage til forsiden