Monkey Island

Ja, så kommer der altså også lidt op om Monkey Island.
Monkey Island er en serie adventure spil, med 4 spil i alt.
Monkey Island 1 udkom i 1990. Det er et 2D spil, med hvad der må betegnes som relativt ringe graftik. Dog er der nogle geniale små sekvenser, hvor grafikken er super lækker, selvom det er så relativt simpelt. Jeg ville ihvertfald ikke have noget imod at kunne tegne så godt bare i hånden. Men selvom det er super simpelt, er spillet genialt.
Du kan læse mere om det under Monkey Island 1
Monkey Island 2 udkom i 1991. Det er også et 2D spil, med en smule bedre grafik. Men igen er grafikken faktisk ikke så relevant. Man har ingen problemer med at leve sig ind i spillet, selvom det hele er så "gnidret". Spillets sværhedsgrad er også steget en smule fra nr. 1 til nr. 2.
Kig under Monkey Island 2 for mere info.
Monkey Island 3 udkom i 1997. Grafikken er stadig 2D, men denne gang er det ikke fnidret, og mindre faktisk mest af alt om en tegneserie. En stil jeg personligt er helt vild med, og bestemt godt kunne tænke mig at man stadig brugte. Det største plus må dog siges at være talen.
Du kan læse mere om den under Monkey Island 3
Da Monkey Island 3 ikke kan spilles på noget nyere end Win98 (vi har ihvertfald ikke kunnet få det til at virke), har jeg været meget længe om at kunne få lov at spille det, så jeg er ikke nået til Monkey Island 4 endnu, og vil derfor ikke skrive noget om spillet her på sitet.


Monkey Island er ©LucasArts


Tilbage til forsiden